Ronie vzdáva hold speváckej ikone Aaliyah

Jej predošlú sólovú skladbu 2004 zdieľali a poznali fanúšikovia z jej sociálnych sieti ešte skôr ako bola na YouTube. 

Speváčka Ronie už dávnejšie ohlásila, že chce hudobne vrátiť späť rok 2000. Pokračuje v tom aj v novinke s názvom Aaliyah, ktorou vzdáva hold R&B speváčke s rovnakým menom.

“Aaliyah bola pre mňa vždy ikona. Po hudobnej stránke som bola vždy viac ‚poppy‘ a počúvala tie mainstreamovejšie speváčky. No Aaliyah bola pre mňa obrovská fashion ikona, ktorá ma, ako je aj dodnes vidieť aj na mojom štýle, veľmi inšpirovala. Milovala som jej vyžarovanie a ako bola ženská, no pritom v obrovských handrách a ako bola sebavedomá, drsná a jemná zároveň. Preto sa v texte objavilo aj jej meno ako prirovnanie k niečomu dokonalému ‚hýbem sa jak Aaliyah‘, keďže jej tance v klipoch boli legendárne. Je to metafora na celú jej osobu. A preto sa aj pesnička pomenovala po nej,“ ozrejmuje svoju inšpiráciu k skladbe Ronie.

“Hlavná myšlienka songu je v skratke ženská sila! Celý text rozpráva o žene, ktorá si prešla vzťahom, kde ju partner previedol citovým peklom až na úplne dno, ako sa z neho dostala našla svoju vnútornú ženskú energiu a je hrdá na to, kým sa stala. A muž ktorý jej nebol schopný dať nič by dal dnes všetko za to aby bol s ňou. Nazvime to jednoducho karma,“ opisuje námet klipu speváčka.

Okrem nových skladieb, ktoré aj podľa zhliadnutí majú obrovský úspech u jej fanúšikov sa môžeme tešiť aj na jej prvý album, ktorý vyjde už na jar 2023!

„Cítila som, že chcem robiť niečo, čo mi je veľmi blízke. Hudba, ktorá bola aktuálna ma moc neoslovila, a tak prišiel nápad urobiť niečo nostalgické, ale v novom šate. Stále som chcela robiť také pesničky ako moje obľúbené speváčky z detstva a teenage rokov. Tak sme sa rozhodli ísť týmto smerom a začali tvoriť album v duchu 2000´s. Presne pre ľudí ako som ja, ktorí si chcú pripomenúť detstvo a dospievanie alebo priniesť mladším generáciám to, čo formovalo mňa a teda aj ľudí z mojej generácie. Tento album teda bude prierez mojim životom a rokmi 2000 od skorších až po neskoršie 2000 roky,“ uzavrela Ronie.

Zdroj: news.rukahore.sk

Zdieľať na Facebooku
Poslať cez WhatsApp
Poslať mailom
Vytlačiť

Odporúčame